Flux-stiri

LIVE UPDATE. 339 zile de invazie. Lupte grele pentru controlul orașului Vugledar, în estul Ucrainei

  • Lupte aprige au loc pentru controlul orașului Vugledar din estul Ucrainei, pe care forțele rusești încearcă să îl cucerească.
  • Vladimir Putin a atacat „neonaziștii” ucraineni de Ziua Holocaustului.
  • Zelenski a subliniat, de asemenea, cu ocazia zilei internaționale a victimelor genocidului nazist împotriva evreilor, că „indiferența și ura” continuă să ucidă, făcând aluzie la Putin.

Lupte aprige au loc vineri pentru controlul orașului Vugledar din estul Ucrainei, pe care forțele rusești încearcă să îl cucerească, în timp ce Vladimir Putin a atacat neonaziștii” ucraineni de Ziua Holocaustului.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a subliniat, de asemenea, cu ocazia zilei internaționale a victimelor genocidului nazist împotriva evreilor, că indiferența și ura” continuă să ucidă, făcând aluzie, fără a-l numi, la asaltul pe care Rusia l-a lansat la 24 februarie 2022, relatează presa franceză.

The post LIVE UPDATE. 339 zile de invazie. Lupte grele pentru controlul orașului Vugledar, în estul Ucrainei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 27 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code