Flux-stiri

LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 259. Netanyahu spune că va accepta un „atac personal”, în încercarea de a primi muniție din partea Statelor Unite ale Americii

  • Premierul israelian Netanyahu a criticat administrația Biden pentru refuzul de a furniza arme Israelului.
  • Netanyahu a spus că este gata să sufere atacuri personale dacă Israelul primește muniția necesară.
  • SUA și-au exprimat nemulțumirea față de comentariile lui Netanyahu.

Premierul israelian face aceste comentarii la doar două zile după ce a criticat administrația Biden într-o declarație video pentru că „a refuzat să furnizeze arme” țării sale în ultimele luni, în timp ce aceasta își continuă războiul în Gaza, scrie Al Jazeera.

„Sunt gata să sufăr atacuri personale cu condiția ca Israelul să primească din partea SUA muniția de care are nevoie în războiul pentru existența sa”, a postat el pe X.

Anterior, am relatat că purtătorul de cuvânt pentru securitate națională al Casei Albe, John Kirby, a declarat că SUA și-au exprimat direct nemulțumirea față de Israel ca răspuns la comentariile lui Netanyahu.

The post LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 259. Netanyahu spune că va accepta un „atac personal”, în încercarea de a primi muniție din partea Statelor Unite ale Americii appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 66 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code