Flux-stiri

LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 260. Mai multe raiduri israeliene au vizat sudul Libanului

  • Agenția națională de știri libaneză de stat raportează că avioane israeliene au lovit zonele Mays al-Jabal, Taybeh și Taloussa.
  • Marți, Israelul a anunțat că planurile operaționale pentru o ofensivă militară împotriva Libanului au fost „aprobate și validate”.
  • Peste 90.000 de israelieni și-au părăsit locuințele din nordul țării de la începutul ostilităților cu Hezbollah, iar cel puțin 90.000 de persoane și-au părăsit locuințele în sudul Libanului din cauza atacurilor israeliene.

Agenția națională de știri libaneză de stat raportează că „avioane inamice [israeliene]” au lovit zonele Mays al-Jabal, Taybeh și Taloussa, scrie Al Jazeera.

Marți, Israelul anunțase că planurile operaționale pentru o ofensivă militară împotriva vecinului său din nord au fost „aprobate și validate”.

Peste 90 000 de israelieni și-au părăsit locuințele din nordul țării de la începutul ostilităților cu Hezbollah, la 8 octombrie, la o zi după începerea conflictului dintre Israel și Hamas în Gaza.

De asemenea, cel puțin 90 000 de persoane și-au părăsit locuințele în sudul Libanului ca urmare a atacurilor israeliene.

The post LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 260. Mai multe raiduri israeliene au vizat sudul Libanului appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 66 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code