Flux-stiri

Mamele din lume susțin Ucraina. Au ieșit în stradă pentru a cere oprirea invaziei ruse

  • Mii de mame din SUA, Polonia și Germania au demonstrat față de războiul din Ucraina.
  • La NY, demonstranții au strigat „Putin e criminal” și „opriți criminalul!”.
  • ONU anunță că cel puțin 847 civili au murit, până acum, în războiul din Ucraina.

Mame din mai multe orașe ale lumii au ieșit în stradă pentru a cere oprirea invaziei ruse din Ucraina. În New York, mii de persoane, printre care și mame cu copii în brațe, au mărșăluit pe străzile orașului și i-au cerut lui Biden să închidă cerul Ucrainei. Îmbrăcați cu steagul Ucrainei, manifestanții au strigat că Putin este un criminal care trebuie oprit. De asemenea, au cerut salvarea copiilor din Mariupol.

Orașul port de la marea Azov este distrus aproape în totalitate de bombardamentele rușilor. Autoritățile locale estimează că peste 2500 de civili au fost uciși în atacurile invadatorilor, în timp ce ONU arată că ar fi aproximativ 850.

Și centrul Varșoviei s-a transformat într-un Marș al Mamelor care au ieșit în stradă. Pe străzile capitalei poloneze au ieșit 300 de femei, care au spus că le era frică să părăsească Ucraina prin război, împreună cu copiii. Femeile din Polonia s-au alăturat protestului și au cerut să fie oprite tragediile din Ucraina. Și la Dusseldorf, în Germania, s-a strigat: STOP crimelor împotriva copiilor.

În capitala germană, Berlin, peste 100.000 de persoane au ieșit în stradă și s-au adunat la Poarta Brandenburg, la mică distanță de ambasada Rusiei, purtând pancarte pe care scria: „Opriți războiul”, „Ultimul război al lui Putin” și „Suntem alături de Ucraina”.

Mulți participanți purtau steaguri în culorile albastru și galben ale Ucrainei, în timp ce alții purtau bannere pe care scria „Opriți războiul” și „Pace și solidaritate pentru poporul din Ucraina”.

Norbert Herring, care a ieșit în stradă și ținea o pancartă pe care scria „Ce îi faci vecinului tău?”, în timp ce mulțimea trecea pe lângă Ambasada Rusiei, a declarat că imaginile din Ucraina îi aminteau de bombardamentele asupra orașelor din timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

The post Mamele din lume susțin Ucraina. Au ieșit în stradă pentru a cere oprirea invaziei ruse appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code