Flux-stiri

Medic, despre teoria infertilității în urma vaccinării: „E o ciorbă reîncălzită din bucătăria gospodinelor antivaxx”

Femeie care este însărcinată.Femeie care este însărcinată.

  • Mihai Craiu consideră că vaccinarea anti-COVID nu are succes din cauza teoriilor false, aşa cum s-a întâmplat şi cu campania de vaccinare împotriva HPV.
  • Medicul le cere femeilor să renunţe la teoriile false.
  • Mihai Craiu a explicat că teoria falsă a pornit de la o presupusă reacţie între anticorpi şi o proteină din placentă.

Medicul Mihai Craiu consideră că vaccinarea anti-COVID nu are succes din cauza teoriilor false, aşa cum s-a întâmplat şi cu campania de vaccinare împotriva HPV.

„E o ciorbă reîncălzită, din bucătăria gospodinelor antivaxx. Exact această ipoteză a fost vehiculată şi când s-a lansat, în România, campania iniţială de vaccinare împotriva HPV. Da, aceea încheiată cu un eşec la fel de spectaculos ca şi cea actuală, împotriva maladiei COVID-19. Atunci s-au aruncat peste 90% din dozele de vaccin (scumpe…) achiziţionate de statul român. Adică de noi toţi. Şi au murit apoi nişte mii de femei din cauza cancerului de col uterin produs de HPV”, a arătat medicul Mihai Craiu.

Mihai Craiu a explicat că teoria falsă a pornit de la o presupusă reacţie între anticorpi şi o proteină din placentă.

„Este o asemănare extrem de mică pentru a putea imagina o fixare robustă a anticorpilor anti-spike în fix acel loc. Pur şi simplu e imposibil biologic. Imaginaţi-vă că purtaţi o pălărie cu o pană de la orice pasăre zburătoare doriţi dvs. Aveţi o pană la pălărie… Cam atât aveţi în comun cu pasărea… Asta nu înseamnă că, de mâine, veţi putea zbura”, a explicat medicul.

Potrivit lui Mihai Craiu, în studiile vaccinului Pfizer-BioNTech, care au început în urmă cu mai bine de un an, au fost incluse şi numeroase femei tinere. Din datele Societăţii de Medicină Reproductivă din SUA reiese că fertilitatea în lotul placebo (fără vaccin) a fost similară, în anul ce a urmat, cu cea a femeilor vaccinate, este concluzia studiului citat de Craiu.

De aceea medicul le cere femeilor să renunţe la teoriile false.

Stimate doamne, dacă tot credeţi în teorii ale conspiraţiei legate de infertilitate, cum vă explicaţi că cele 6.73 miliarde de doze de vaccin utilizate până acum au fost administrate în proporţie de 80% în ţarile dezvoltate şi în curs de dezvoltare, iar în Africa au fost administrate extrem de puţine doze? Ce fertilitate mai trebuia redusă, în ţarile bogate, unde sporul natural este negativ de mai mulţi ani?! Cred că este cazul să depăşim acest mit”, este concluzia lui Mihai Craiu.

The post Medic, despre teoria infertilității în urma vaccinării: „E o ciorbă reîncălzită din bucătăria gospodinelor antivaxx” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code