Flux-stiri

Nu există niciun pat liber în secțiile ATI COVID din țară

  • Niciun pat nu este liber miercuri în secțiile ATI COVID din România, au anunțat reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică.
  • În numeroase spitale din România, pacienții sunt nevoiți să aștepte în locuri improvizate pentru eliberarea unui pat.
  • Potrivit datelor existente în aplicația alerte.ms, la nivel național există 1668 de paturi de ATI destinate pacienților COVID-19.

Niciun pat nu este liber miercuri în secțiile ATI COVID din România, au anunțat reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică. În numeroase spitale din România, pacienții sunt nevoiți să aștepte în locuri improvizate pentru eliberarea unui pat.

Potrivit datelor existente în aplicația alerte.ms, la nivel național există 1668 de paturi de ATI destinate pacienților COVID-19.

În București sunt avizate de DSP 370 paturi de ATI pentru pacienții de COVID-19.

De asemenea, la nivel național există o rezervă operațională de 145 paturi ATI destinate pacienților de COVID-19.

Aceste paturi sunt activate, în dinamică, acolo unde numărul pacienților ATI depășește capacitatea secțiilor principale.

1.799 paturi ATI sunt ocupate la nivelul întregii țări.

La nivel național, la acest moment, nu sunt paturi ATI libere, altele decât cele rezervate special pentru persoane cu anumite condiții medicale care sunt și confirmate cu SARS-COV-2, anunță autoritățile.

The post Nu există niciun pat liber în secțiile ATI COVID din țară appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code