Flux-stiri

Medicamentele contra COVID ar putea fi disponibile în Marea Britanie până la Crăciun

Colorful drug pills on blue background, pharmaceutical conceptColorful drug pills on blue background, pharmaceutical concept

  • Prima pastilă administrată pe cale orală împotriva Covid-19 ar putea fi disponibilă până la Crăciun în Marea Britanie. 
  • Molnupiravir, cunoscut şi sub numele de Lagevrio, ar urma să fie disponibil în următoarele săptămâni, relatează The Sun.
  • Sunday Telegraph raportează că spitalele şi medicii de familie vor primi o serie de medicamente anti-Covid, pentru a se asigura că tratamentul ajunge la pacienţi cât mai repede posibil, odată ce sunt confirmaţi pozitivi.

Prima pastilă administrată pe cale orală împotriva Covid-19 ar putea fi disponibilă până la Crăciun în Marea Britanie. 

Molnupiravir, cunoscut şi sub numele de Lagevrio, ar urma să fie disponibil în următoarele săptămâni, relatează The Sun.

Luna trecută, autoritatea de reglementare a medicamentelor din Marea Britanie a declarat că pastila Molnupiravir este „sigură şi eficientă” în reducerea numărului de spitalizări şi decese la persoanele care au luat contact cu virusul. Marea Britanie este prima ţară din lume care a autorizat utilizarea lor.

Sunday Telegraph raportează că spitalele şi medicii de familie vor primi o serie de medicamente anti-Covid, pentru a se asigura că tratamentul ajunge la pacienţi cât mai repede posibil, odată ce sunt confirmaţi pozitivi.

Conform datelor din studii, 7,3% dintre persoanele infectate cărora li s-a administrat Molnupiravir au ajuns la spital, comparativ cu 14,1% dintre persoanele cărora nu li s-a administrat medicamentul.

The post Medicamentele contra COVID ar putea fi disponibile în Marea Britanie până la Crăciun appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 11 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code