Flux-stiri

Ministerul Mediului: teritoriul României nu va fi afectat de incendiile din zona Cernobîl

  • Autoritățile române anunță că teritoriul României nu va fi afectat de incendiile de pădure din zona Cernobîl.
  • Acestea mai anunță că, alături de specialiști europeni, se monitorizează, constant, evoluția efectelor produse de incendiile din pădurile din apropierea zonei Cernobîl.
  • Circulația aerului indică faptul că teritoriul României nu va fi afectat.

Ministerul Mediului și Administrația Națională de Meteorologie anunță că teritoriul României nu va fi afectat de incendiile de pădure din zona Cernobîl.

Autoritățile române anunță că, împreună cu specialiștii europeni, monitorizează evoluția efectelor produse de incendiile din pădurile din apropierea zonei Cernobîl.

Circulația aerului indică faptul că teritoriul României nu va fi afectat.

Totodată, Centrul de Cercetări Comune (JRC) al Comisiei Europene – Monitorizarea Radioactivității de Mediu, care urmărește permanent indicatorii la nivel european, a confirmat, duminică seară, că valorile de radioactivitate rămân în limite normale la nivelul întregului teritoriu european, inclusiv în Ucraina.

Specialiștii ANM și cei din Agenția Națională pentru Protecția Mediului – ANPM monitorizează, permanent, evoluțiile și vor prezenta rezultatele evaluărilor realizate la nivel european.

The post Ministerul Mediului: teritoriul României nu va fi afectat de incendiile din zona Cernobîl appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 10 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code