Flux-stiri

Șeful serviciilor de informații militare ucrainene: Putin are în vedere un „scenariu coreean” pentru Ucraina

  • Șeful serviciilor de informații militare ucrainene afirmă că președintele rus ar putea căuta să taie Ucraina în două, precum Coreea de Nord și Coreea de Sud.
  • Acesta a avertizat că forțele rusești vor încerca să impună o linie de demarcație între regiunile neocupate și cele ocupate ale țării noastre.
  • Budanov a mai declarat că Rusia vrea să stabilească un coridor terestru de la granița rusă până în Crimeea și a spus că se așteaptă să vadă o încercare de a uni teritoriile ocupate de Rusia într-o singură entitate.

Șeful serviciilor de informații militare ucrainene afirmă că președintele rus, Vladimir Putin, ar putea căuta să taie Ucraina în două, precum Coreea de Nord și Coreea de Sud.

Generalul de brigadă, Kyrylo Budanov, șeful Agenției de Informații a Apărării din Ucraina, a declarat că operațiunile Rusiei în jurul Kievului au eșuat și că, acum, este imposibil pentru armata rusă să răstoarne guvernul ucrainean. Războiul lui Putin se concentrează, acum, asupra sudului și estului țării, a spus el.

„Există motive să credem că el ia în considerare un scenariu coreean pentru Ucraina. Adică, [forțele rusești] vor încerca să impună o linie de demarcație între regiunile neocupate și cele ocupate ale țării noastre. De fapt, este o încercare de a crea Coreea de Nord și Coreea de Sud în Ucraina”.

Budanov a declarat că Rusia vrea să stabilească un coridor terestru de la granița rusă până în Crimeea și a spus că se așteaptă să vadă o încercare de a uni teritoriile ocupate de Rusia într-o singură entitate.

„Vedem, deja, încercări de a crea autorități paralele în teritoriile ocupate și de a forța oamenii să renunțe la moneda [ucraineană]”, a declarat Budanov, adăugând că se așteaptă ca ucrainenii să reziste eforturilor politice ale Rusiei.

The post Șeful serviciilor de informații militare ucrainene: Putin are în vedere un „scenariu coreean” pentru Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code