Flux-stiri

Minivan-ul Lexus LM 2024 ajunge în Europa. Modelul include un ecran HD de 48″

  • Minivan-ul Lexus are o configurație hibridă de 2,5 de litri care produce 247 cai putere.
  • Minivan-ul Lexus are 243 lb-ft de cuplu care ajută modelul să atingă 100km/h în doar 8,7 de secunde.
  • Europa va primi două modele de Lexus, unul cu 4 și unul cu 7 locuri pentru 110.000$.

Elegant și luxos, minivanul Lexus LM sau Luxury Mover 2024 a sosit în Europa, iar puterea lui provine de la o configurație hibridă de 2,5L care produce 247 CP și 243 lb-ft de cuplu, cuplată la o transmisie automată cu variație continuă, permițând modelului cu tracțiune integrală să atingă 100 km/h în 8,7 secunde, scrie CNN.

Europa primește două versiuni Lexus LM, de patru sau de șapte locuri. Varianta cu patru locuri dispune de două scaune multifuncționale în spate și de o serie de caracteristici de înaltă tehnologie pentru a face fiecare călătorie extrem de confortabilă.

Prețul pentru Lexus începe de la 110.000 de dolari

Printre acestea se numără o partiție între cabina din față / spate care găzduiește un monitor HD widescreen de 48″, un panou din sticlă cu iluminare variabilă și un sistem audio Mark Levinson 3D Surround Sound cu 23 de difuzoare. Prețurile nu au fost încă anunțate pentru Europa, dar în Marea Britanie, prețurile încep de la aproximativ 110.000 de dolari.

„Am vrut să creez un spațiu în care oaspeții care sunt foarte ocupați sau care au un stil de viață activ să se poată întoarce la natura lor”, a declarat Takami Yokoo, inginer șef Lexus LM.

Citește și:

The post Minivan-ul Lexus LM 2024 ajunge în Europa. Modelul include un ecran HD de 48″ appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 58 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code