Flux-stiri

Nuclearelectrica a anunțat că Unitatea 1 de la Cernavodă s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic Național

  • Nuclearelectrica anunță că Unitatea 1 a CNE Cernavoda s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic National în dupa-amiaza zilei de 19 octombrie.
  • Specialiștii CNE Cernavoda investighează, în vederea remedierii, cauza care a condus la deconectarea automată a Unității 1 CNE Cernavoda de la Sistemul Energetic National.
  • Deconectarea automata a Unității 1 CNE Cernavoda de la Sistemul Energetic National, precum și lucrările de remediere nu au impact asupra securității nucleare a reactorului, personalului unității, populației și mediului înconjurător.

Nuclearelectrica anunţă că miercuri după-amiaza Unitatea 1 a Centralei de la Cernavodă s-a deconectat automat de la sistemul energetic naţionaldin cauza unei disfuncţionalităţi în partea clasică a unităţii, fără impact pe partea nuclear.

Potrivit Nuclearelectrica, specialiştii CNE Cernavodă investighează, în vederea remedierii, cauza care a condus la deconectarea automată a Unităţii 1 CNE Cernavodă de la Sistemul Energetic Naţional.

Deconectarea automată a Unităţii 1 CNE Cernavodă de la Sistemul Energetic Naţional, precum şi lucrările de remediere nu au impact asupra securităţii nucleare a reactorului, personalului unităţii, populaţiei şi mediului înconjurător” , transmite Nuclearelectrica.

The post Nuclearelectrica a anunțat că Unitatea 1 de la Cernavodă s-a deconectat automat de la Sistemul Energetic Național appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 14 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code