Flux-stiri

O femeie din Israel, condamnată la moarte în Emiratele Arabe Unite, din cauza posesiei de cocaină în Abu Dhabi

  • O femeie din Israel a fost condamnată la moarte în Emiratele Arabe Unite (EAU), după ce un tribunal a găsit-o vinovată de posesie de cocaină în Abu Dhabi.
  • Ministerul israelian de Externe a declarat că „se ocupă de acest caz”, dar nu a dat încă o declarație mai lungă.
  • Relațiile dintre Israel și Emiratele Arabe Unite au fost „calde” în ultimii ani. Mulți israelieni au profitat de zborurile directe pentru a vizita Emiratele Arabe Unite în vacanță, iar EAU urmează să investească miliarde de dolari în Israel.

O femeie din Israel a fost condamnată la moarte în Emiratele Arabe Unite (EAU), după ce un tribunal a găsit-o vinovată de posesie de cocaină în Abu Dhabi.

Femeia în vârstă de 43 de ani, numită de presa israeliană Fidaa Kiwan, a fost arestată în martie 2021, la câteva zile după ce a ajuns în țară.

Mai mult de jumătate de kilogram de droguri a fost găsit după ce apartamentul ei a fost percheziționat de poliție.

Se spune că femeia a susținut că drogurile nu erau ale ei, iar echipa ei de avocați urmează să facă apel împotriva sentinței.

Ministerul israelian de Externe a declarat că „se ocupă de acest caz”, dar nu a dat încă o declarație mai lungă.

Sky News a contactat guvernul Emiratelor Arabe Unite pentru comentarii.

Relațiile dintre Israel și EAU au fost „calde” în ultimii ani. Mulți israelieni au profitat de zborurile directe pentru a vizita Emiratele Arabe Unite în vacanță, iar EAU urmează să investească miliarde de dolari în Israel.

În decembrie anul trecut, Naftali Bennett a devenit primul premier israelian care a efectuat o vizită oficială la Abu Dhabi, iar președintele israelian a vizitat recent și el statul din Golf.

Emiratele Arabe Unite au o abordare extrem de strictă față de consumul de droguri și nu este neobișnuit ca pedeapsa cu moartea să fie aplicată dacă se dovedește vinovăția. Totuși, pedeapsa este adesea convertită într-o sentință lungă la apel.

The post O femeie din Israel, condamnată la moarte în Emiratele Arabe Unite, din cauza posesiei de cocaină în Abu Dhabi appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code