Flux-stiri

O nouă rundă de negocieri online va avea loc luni între delegațiile ucraineană și rusă

  • O nouă rundă de negocieri va avea loc, luni, între delegațiile Rusiei și ale Ucrainei, prin videoconferință.
  • Consilierul șefului biroului președintelui Ucrainei, Mihail Podoliak, a confirmat că luni va avea loc următoarea rundă de negocieri între Rusia și Ucraina.
  • Cea de-a patra rundă de negocieri de pace între delegațiile ucraineană și rusă a avut loc pe 14 martie.

O nouă rundă de negocieri va avea loc, luni, între delegațiile Rusiei și ale Ucrainei. Negocierile vor fi reluate, prin videoconferință, luni, potrivit unui anunț al unuia dintre reprezentanții delegației ucrainene, Mihail Podoliak.

Consilierul șefului biroului președintelui Ucrainei, Mihail Podoliak, a confirmat că luni va avea loc următoarea rundă de negocieri între Rusia și Ucraina.

Mâine dimineață, următoarea rundă. Înainte de asta, a fost o muncă extrem de intensă în subgrupurile de lucru”, a transmis duminică Podoliak.

A patra rundă de negocieri dintre Rusia și Ucraina, privind un acord care să aducă finalul războiului, a continuat, în cursul zilei de marți, prin videoconferință, după ce luni, o astfel de întâlnire online a acelorași delegații a fost întreruptă din pricina unor probleme tehnice.

Pe 7 martie, cele două delegații s-au întâlnit pentru a treia oară la Belarus. De asemenea, pe 3 martie, delegațiile Rusiei și ale Ucrainei au organizat a doua rundă de negocieri. Prima lor întâlnire a avut loc tot în Belarus, în regiunea Gomel, pe 28 februarie.

The post O nouă rundă de negocieri online va avea loc luni între delegațiile ucraineană și rusă appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code