Flux-stiri

OFF/ON THE RECORD. Irineu Darău, senator USR PLUS, invitatul Sorinei Matei, de la 20:00, la Aleph News

Congresul USR PLUS s-a sfârșit, partidul și-a ales președintele și structura de conducere, dar problemele din USR PLUS tot nu s-au sfârșit.

Despre ce înseamnă a 3-a cale în USR PLUS, despre cultura democratică și organizatorică din partidul condus acum de Dacian Cioloș, despre greșelile fostului președinte al partidului, Dan Barna, despre problemele cu organizația USR Diaspora, despre „oamenii Sistemului” din USR PLUS, despre răzbunarea echipei USR pe sigla partidului, despre candidatul la Președinția României pentru 2024, reformismul USR PLUS și ieșirea de la guvernare, îți vorbește duminică, de la ora 20.00, Irineu Darău, senator al USR PLUS, a 3-a cale din USR PLUS, în emisiunea OFF/OnTheRecord, pe Aleph News.

The post OFF/ON THE RECORD. Irineu Darău, senator USR PLUS, invitatul Sorinei Matei, de la 20:00, la Aleph News appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code