Flux-stiri

Persoanele are au consumat cannabis în scopuri medicinale sunt urmărite penal

  • Persoanele care sunt arestate din cauza conducerii sub influența acestor substanțe este de două ori mai mare decât acum patru ani.
  • Numărul celor care iau cannabis cu scopul de a se trata pare să se fi dublat în momentul de față, ajungând de la 15.000 la 30.000.
  • Guvernul a dat undă verde prescrierilor medicale în ceea ce privește utilizarea cannabisului pentru a trata durerile cauzate de cancer și de alte boli.

Persoanele care au consumat cannabis în scopuri medicinale sunt urmărite penal. Acest lucru are loc în timp ce, în momentul actual, numărul persoanelor care sunt arestate din cauza conducerii sub influența acestor substanțe este de două ori mai mare decât acum patru ani.

Mai mult decât atât, persoanele care au consumat cannabis în scopuri terapeutice riscă să fie arestate, chiar dacă acestea pot dovedi, prin intermediul actelor medicale, că nu le este efectată în niciun fel capacitatea de a conduce.

Conform The Telegraph, numărul persoanelor care iau cannabis cu scopul de a se trata pare să se fi dublat în momentul de față, ajungând de la 15.000 la 30.000.

Creșterea burscă este datorată deciziei Guvernului de a da undă verde prescrierilor medicale în ceea ce privește utilizarea cannabisului pentru a trata durerile cauzate de cancer și de alte boli, precum și a afecțiunilor psihiatrice, cum ar fi sindromul de stres post-traumatic.

În corpul persoanelor care au consumat cannabis, substanța rămâne timp de 72 de ore

Cu toate acestea, timp de 72 de ore de la consumarea acestuia, urmele de cannabis pot rămâne în corp, ceea ce înseamnă un rezultat pozitiv la testele antidrog efectuate de poliție șoferilor care, automat, vor trebui să răspundă din punct de vedere legal.

„Conduc de 10 ani și nu am avut niciodată nici măcar o amendă de parcare. Voi lupta până la capăt, deoarece simt că este o mare nedreptate. Viața mea depinde de acest lucru”, a spus David Dancy.

Bărbatul în vârstă de 33 de ani este cercetat de poliție, după ce și-ar fi luat tratamentul medical înainte de a se urca la volan, motiv pentru care ar fi depășit limita legală. David Dancy se luptă cu: insomnia, artrita și anxietatea și susține că prescripția medicală nu i-a afectat capabilitatea de a conduce.

The post Persoanele are au consumat cannabis în scopuri medicinale sunt urmărite penal appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code