Flux-stiri

Peskov, despre atitudinea lui Putin în urma sancțiunilor: „Este mai degrabă indiferent”

vladimir-putinvladimir-putin

Președintele Vladimir Putin este indiferent la deciziile de a impune sancțiuni personale împotriva sa, a declarat purtătorul să de cuvânt, Dmitri Peskov.

„Este mai degrabă indiferent. Sancțiunile conțin prevederi destul de absurde despre unele bunuri și așa mai departe, dar toată lumea știe că nu există bunuri, cu excepția celor care se declară în fiecare an”, a spus el la un briefing, informează Interfax.

„Dar dacă o luăm din punct de vedere al problemelor, atunci, bineînțeles, însuși faptul de a impune sancțiuni împotriva șefului statului nu este mai puțin absurd, foarte miop”, a spus Peskov.

Sancţiunile împotriva lui Putin şi a ministrului rus de externe Serghei Lavrov au fost impuse de Statele Unite , Uniunea Europeană , Marea Britanie şi Canada . Australia a impus sancțiuni împotriva lui Putin și a prim-ministrului Mihail Mishustin.

Bloomberg a raportat că și Dmitri Peskov ar putea intra sub sancțiunile UE.

The post Peskov, despre atitudinea lui Putin în urma sancțiunilor: „Este mai degrabă indiferent” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code