Flux-stiri

România – a doua ţară din lume după S.U.A. care lansează în premieră „Cărţile Negre”

  • România este a doua ţară din lume, după SUA, care lansează, în premieră, „Cărţile Negre” ale lui C.G. Jung, publicate la Editura Trei.
  • La 11 ani de la apariţia pe piaţa românească a operei semnate de Carl Gustav Jung, „Cartea Roşie”, Editura Trei aduce o premieră de anvergură prin lansarea celebrelor „Cărţi Negre”.
  • Prin acest demers al Editurii Trei, România devine a doua ţară din lume, după Statele Unite ale Americii, care traduce şi publică manuscrisele „Cărţile Negre”, unele dintre cele mai valoroase documente despre un demers unic in istoria psihologiei.

România este a doua ţară din lume, după SUA, care lansează, în premieră, „Cărţile Negre” ale lui C.G. Jung, publicate la Editura Trei.

La 11 ani de la apariţia pe piaţa românească a celei mai învăluite de mister opere semnate de Carl Gustav Jung, „Cartea Roşie”, Editura Trei aduce o premieră de anvergură prin lansarea celebrelor „Cărţi Negre”, care au stat la baza acesteia.

Mult aşteptatele caiete de însemnări ale medicului psihiatru şi analist elveţian reprezintă o lansare eveniment, atât pentru domeniul psihologiei şi psihoterapiei, cât şi pentru piaţa editorială de carte. În plus, prin acest demers al Editurii Trei, România devine a doua ţară din lume după Statele Unite ale Americii care traduce şi publică manuscrisele „Cărţile Negre”, unele dintre cele mai valoroase documente despre un demers unic în istoria psihologiei: întâlnirea cu Sinele şi analiza conţinutului propriului inconştient, manifestat prin vise, imagini şi fantasme interioare.

„Cărţile Negre reprezintă o bijuterie editorială. Un proiect la care s-a muncit enorm, pe mai multe paliere şi pe care, iată, îl aducem în faţa cititorului român cu multă bucurie şi cu multă speranţă. Este bucuria unei recuperări unice şi speranţa unei transformări şi a unei noi căi. Odată cu aceste scrieri, intrăm în şantierul unei minţi şi a unui spirit excepţional şi avem acces, într-un mod extins, faţă de Cartea Roşie, la acea parte a personalităţii numărul doi, puţin cunoscută publicului. Ce poate fi mai interesant şi până la urmă, mai frumos, pur şi simplu, decât să fii martorul unei întâlniri fabuloase între omul de ştiintă consacrat, psihologul, psihoterapeutul, medicul inovator şi alchimistul, dispus să experimenteze pe el însuşi, tehnici periculoase, riscante, dar, în acelaşi timp, atât de profunde! Avem multe de învăţat despre posibilităţile noastre în urma acestei întâlniri”, declară coordonatorul colecţiei „Misterele inconştientului colectiv”, din cadrul Editurii Trei, Silviu Dragomir.

Comunicatul de presă poate fi accesat integral la: http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=15960

The post România – a doua ţară din lume după S.U.A. care lansează în premieră „Cărţile Negre” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code