Flux-stiri

Peste 80 de nave așteaptă să poată intra pe brațul Sulina din cauza problemelor cu portul Odesa

  • Peste 80 de nave așteaptă să poată intra pe brațul Sulina pentru a putea ajunge în porturile Reni și Izmail.
  • Și asta pentru că odată ce a început războiul din Ucraina, în februrie, portul Odesa a fost blocat, iar acum singura modalitatea de a transporta marfă pe cale maritimă în Ucraina se face pe aici.
  • Navele așteaptă și până la 2 săptămâni.

Peste 80 de nave așteaptă să poată intra pe brațul Sulina pentru a putea ajunge în porturile Reni și Izmail. Și asta pentru că odată ce a început războiul din Ucraina, în februrie, portul Odesa a fost blocat, iar acum singura modalitatea de a transporta marfă pe cale maritimă în Ucraina se face pe aici. Navele așteaptă și până la 2 săptămâni.

The post Peste 80 de nave așteaptă să poată intra pe brațul Sulina din cauza problemelor cu portul Odesa appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 8 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code