Flux-stiri

Potrivit unui document publicat de un senator republican, Joe Biden și fiul său sunt acuzați că au primit mită de la o firmă ucraineană

  • Un senator republican a publicat un document de la FBI.
  • Documentul conține o acuzație gravă la adresa familiei prezidențiale.
  • Joe Biden și fiul său ar fi primit mită de la o companie ucraineană.

Chuck Grassley, care face parte din Comitetul Judiciar al Senatului, a spus: „Poporul american poate acum să citească singur acest document”.

Documentul dezvăluit este un raport intern al FBI din iunie 2020 care prezintă afirmațiile unui informator străin.

Nu există nicio dovadă că Joe Biden ar fi primit plăți din Ucraina. Înalți republicani ai Congresului au recunoscut că acuzația nu este verificată, transmite CNN.

Documentul susține că Hunter Biden a fost angajat de compania energetică ucraineană, Burisma, în 2013.

De asemenea, susține că Burisma i-ar fi oferit o mită în valoare de 5 milioane de dolari către „Biden” ca parte a eforturilor sale de a-l înlătura pe procurorul general al Ucrainei la acea vreme, Viktor Shokin.

Potrivit documentului, sunt și înregistrări audio.

Vicepreședintele Joe Biden a făcut presiuni publice pentru înlăturarea lui Shokin, ca parte a unui efort mai amplu al administrației Obama și aliaților americani. Administrația Obama se temea că acesta nu era eficient în combaterea corupției din Ucraina.

Reprezentanții republicani au lansat o anchetă asupra familiei Biden încă de anul trecut.

Chuck Grassley (n.1933) este senator republican de Iowa din 1981 în cadrul Congresului american, colaborând cu preşedinţii republicani Ronald Reagan şi George W. Bush. 

The post Potrivit unui document publicat de un senator republican, Joe Biden și fiul său sunt acuzați că au primit mită de la o firmă ucraineană appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 34 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code