Flux-stiri

Putin își arată forța în Piața Roșie din Moscova. 10.000 de militari defilează pentru a marca 77 de ani de la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial

  • Astăzi este așteptată cu interes declarația lui Putin înaintea paradei de Ziua Victoriei.
  • Putin a declanșat cel mai sângeros conflict în Europa de la terminarea celui de-Al Doilea Război Mondial.
  • Florin Jipa, editor la Monitorul Apărării și Securității, a vorbit despre acest subiect în cadrul Aleph News.

Putin își strânge armata la Moscova. Astăzi este așteptată cu interes declarația lui Putin înaintea paradei de Ziua Victoriei. În timp ce armata rusă își arată forța în Piața Roșie din Moscova, unde 10.000 de militari defilează pentru a marca 77 de ani de la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial, alți peste 100.000 de militari ruși luptă, de 75 de zile, într-un război sângeros în Ucraina, fără prea mare succes.

Florin Jipa, editor la Monitorul Apărării și Securității, a vorbit despre acest subiect în cadrul Aleph News.

S-a speculat mult că astăzi Vladimir Putin ar putea anunța decretarea stării de război, lucru ce i-ar permite să mobilizeze și mai mulți soldați. Cât de credibil este acest scenariu?

Putin a declanșat cel mai sângeros conflict în Europa de la terminarea celui de-Al Doilea Război Mondial. Ar putea schimba parada de astăzi evenimentele de pe front?

Am vazut că militarii ruși sunt deja în poziție în centrul Moscovei. Ce noutăți vor fi la parada de anul ăsta?

Data de 9 mai, cunoscută ca „Ziua Victoriei” în interiorul Rusiei, sărbătorește victoria țării în fața naziștilor în 1945.

Oficialii occidentali au crezut mult timp că Putin va profita de semnificația simbolică și de valoarea propagandistică a acestei zile pentru a anunța fie o realizare militară în Ucraina, fie o escaladare majoră a ostilităților sau ambele.

The post Putin își arată forța în Piața Roșie din Moscova. 10.000 de militari defilează pentru a marca 77 de ani de la sfârșitul celui de-Al Doilea Război Mondial appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code