Flux-stiri

Liderii Germaniei merg de Ziua Europei în vizită la Kiev

  • Președintele și Cancelarul Germaniei merg la Kiev, de Ziua Europei. Zelenski a făcut invitația în timpul unei convorbiri telefonice cu Steinmeier.
  • Vizita pune punct disputei diplomatice dintre cele două state.
  • Care este contextul acestei vizite?

Germania susține Ucraina. Președintele și Cancelarul Germaniei merg la Kiev, de Ziua Europei. Zelenski a făcut invitația în timpul unei convorbiri telefonice cu Steinmeier.

Vizita pune punct disputei diplomatice dintre cele două state. Ambasadorul Ucrainei în Germania a boicotat în martie un concert găzduit de Steinmeier.

Președintele și Cancelarul Germaniei ar putea petrece Ziua Europei la Kiev. Vizita ar putea pune punct disputei diplomatice dintre cele două state. Marga Nițu, editor Aleph News, a vorbit pe acest subiect.

Care este contextul acestei vizite? Mai sunt tensiuni între Kiev și Berlin?

The post Liderii Germaniei merg de Ziua Europei în vizită la Kiev appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code