Flux-stiri

Queen a organizat o strângere de fonduri pentru Ucraina

  • Trupa britanică Queen, alături de cântărețul Paul Rodgers, a organizat o strângere de fonduri în sprijinul Ucrainei.
  • Pe canalul lor de Youtube, muzicienii au postat o înregistrare a unui concert care a avut loc la Harkov în 2008. La concert, s-au adunat aproximativ 300.000 de spectatori.
  • În septembrie 2008, Queen și Paul Rodgers au răspuns apelului Fundației ucrainene Elena Pinchuk AntiAids de a se adresa tinerilor din țară cu mesajul „Nu lăsa SIDA să-ți distrugă viața„.

Grupul Queen a lansat o strângere de fonduri care va merge pentru a sprijini poporul din Ucraina.

Pe canalul lor de Youtube, muzicienii au postat o înregistrare a unui concert care a avut loc la Harkov în 2008. La concert, s-au adunat aproximativ 300.000 de spectatori – cel mai mare public din cei 40 de ani de existență a trupei.

În sprijinul eforturilor de a atenua greutățile cauzate de noul dezastru cu care se confruntă Ucraina, Queen își amintește de acest concert istoric printr-o proiecție specială menită să strângă donații ca parte a efortului internațional de ajutor umanitar.

Canalul de Youtube al Queen are peste 15,5 milioane de abonați.

În septembrie 2008, Queen și Paul Rodgers au răspuns apelului Fundației ucrainene Elena Pinchuk AntiAids de a se adresa tinerilor din țară cu mesajul „Nu lăsa SIDA să-ți distrugă viața„. Aceștia au susținut un concert gratuit de sensibilizare la SIDA. „Life Must Go On” a avut loc în istorica Piață a Libertății din Harkov, al doilea oraș ca mărime din Ucraina, în fața unui public de peste 350.000 de persoane și a unei audiențe televizate de peste zece milioane de telespectatori.

The post Queen a organizat o strângere de fonduri pentru Ucraina appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code