Flux-stiri

Rafael Nadal a fost eliminat în primul tur la Roland Garros. Ce a spus despre viitoarele meciuri

  • Alexander Zverev, 27 de ani şi locul 4 ATP, l-a învins astăzi pe Rafael Nadal (37 de ani şi locul 275 AT), în primul tur de la Roland Garros.
  • Spaniolul care deţine recordul de titluri (14) pe zgura pariziană n-a spus dacă aceasta a fost ultima prezenţă a sa la Roland Garros.
  • În tribune au fost prezente nume precum Ion Ţiriac, Novak Djokovic, Carlos Alcaraz, Iga Swaitek sau spaniolul Rodri, fotbalist la Manchester City.

Alexander Zverev, 27 de ani şi locul 4 ATP, l-a învins astăzi pe Rafael Nadal (37 de ani şi locul 275 AT), în primul tur de la Roland Garros.

Spaniolul care deţine recordul de titluri (14) pe zgura pariziană n-a spus dacă aceasta a fost ultima prezenţă a sa la Roland Garros.

Partida a durat 3 ore şi 6 minute, Rafa salvând 12 din cele 18 de minge de break cu care s-a confruntat. Neamţul, campion la Roma, s-a impus cu 6-3, 7-6 (5), 6-3.

La final, spaniolul a declarat că nu este sigur că a fost ultima sa prezenţă la Paris.

„În două luni aş punea spune gata”, a afirmat Nadal, care speră să fie prezent la Jocurile Olimpice de la Paris din această vară.

În tribune au fost prezente nume precum Ion Ţiriac, Novak Djokovic, Carlos Alcaraz, Iga Swaitek sau spaniolul Rodri, fotbalist la Manchester City.

Familia lui Nadal a fost în lojă, soţia şi fiul, la fel ca şi unchiul Miguel Angel Nadal, fost fotbalist la Barcelona.

The post Rafael Nadal a fost eliminat în primul tur la Roland Garros. Ce a spus despre viitoarele meciuri appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 67 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code