Flux-stiri

Sorin Grindeanu: „PSD votează marți moțiunea. Nu susținem un Guvern minoritar. Trebuie să mergem spre anticipate”

  • Sorin Grindeanu a vorbit marți despre moțiunea depusă de PSD, afirmând că aceasta va fi votată pe 5 octombrie de toți parlamentarii PSD.
  • Sorin Grindeanu: „M-aș bucura să se țină de cuvânt AUR și USR pentru a trimite acasă acest Guvern”.
  • Sorin Grindeanu: „Nu susținem un Guvern minoritar. Mergem către alegeri anticipate”.

„Sper ca într-un final să realizeze și președintele României care este rolul dat de Constituție. Suntem într-o criză politică de 3-4 săptămâni, trebuie să-și intre în rolul de mediator. Pașii sunt următorii: președintele româniei trebuie să cheme partidele la consultări”, a declarat Sorin Grindeanu marți, 28 septembrie 2021.

„Ne-a mai chemat și a decis să facă o Coaliție cu pierzătorii. Deci vă asigur de voturile parlamentarilor PSD. Până atunci, USR-ul mai are un congres Eu am tot timpul un semn de întrebare în ceea ce privește USR. PSD a depus o moțiune legală, necontestată de nimeni și o vom vota marți. M-aș bucura să se țină de cuvânt și cei de la AUR și USR să trimitem acasă acest Guvern”, a adăugat Grindeanu.

„Am luat această decizie de a nu susține Guvern minoritar. Noi trebuie să mergem spre anticipate. Acum, scena politică nu mai reflectă realitatea din Parlament”, a spus Sorin Grindeanu.

„Ținta noastră este să ajungem la alegeri anticipate. Ca să citez din clasici, ajungem acolo pas cu pas. Primul pas este cel de marți când acest Guvern trebuie să plece acasă.

Orice partid își dorește să guverneze, noi suntem îndreptățiți, dar nu vreau să speculez. Primul pas, marți pleacă acasă acest Guvern incompetent. Vom avea o ședință, strategia este în mare parte așa cum v-am spus: alegeri anticipate. Vom propune, asta va fi mandatul nostru, propuneri de alegeri anticipate”, a mai spus Sorin Grindeanu.

The post Sorin Grindeanu: „PSD votează marți moțiunea. Nu susținem un Guvern minoritar. Trebuie să mergem spre anticipate” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code