Flux-stiri

„Spider-Man” revine în forță și își reia locul 1 în box office. Pe ce loc a căzut „Scream”

tom-holland-spider-mantom-holland-spider-man

  • După ce a petrecut un weekend pe locul al doilea, „Spider-Man: No Way Home” a demonstrat că mai are ceva de luptat.
  • Juggernaut-ul supereroilor de la Sony a revenit pe primul loc în cel de-al șaselea weekend în cinematografe și a devenit al șaselea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile, la nivel global.
  • Filmul a ajuns în fruntea clasamentului nord-american cu 14,1 milioane de dolari.

„Spider-Man” a revenit în forță și și-a reluat locul 1 în box office, după ce a petrecut un weekend pe locul al doilea, „Spider-Man: No Way Home” a demonstrat că mai are ceva de luptat. Juggernaut-ul supereroilor de la Sony a revenit pe primul loc în cel de-al șaselea weekend în cinematografe și a devenit al șaselea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile, la nivel global.

Filmul a ajuns în fruntea clasamentului nord-american cu 14,1 milioane de dolari.

La nivel global, a obținut acum încasări de aproape 1,7 miliarde de dolari, depășind încasările totale ale filmelor „Jurassic World” și „The Lion King”. Iar în America de Nord, cele 721 de milioane de dolari îl fac să fie a patra cea mai mare lansare din toate timpurile.

De asemenea, Peter Parker a furat primul loc înapoi de la ” Scream”, care a scăzut cu aproximativ 59% – o scădere tipică pentru un horror – în al doilea weekend, cu o cifră de afaceri estimată la 12,4 milioane de dolari. Filmul lansat de Paramount a avut încasări de 51,3 milioane de dolari până în prezent.

În acest weekend a existat puțină concurență cu care să se confrunte holdovers. Singurele două oferte proaspete la nivel național în cinematografe au fost lansări relativ mai puțin mediatizate: „The King’s Daughter”, un basm cu Pierce Brosnan care a fost filmat în 2014 și care a rezistat până acum (a fost un bombardament cu 750.000 de dolari din peste 2.000 de locații), și „Redeeming Love”, o poveste de dragoste istorică bazată pe credință cu Nina Dobrev care a intrat în top cinci cu 3,7 milioane de dolari.

„Acesta este un weekend foarte lent”, a declarat Paul Dergarabedian, analist senior de media pentru Comscore.

The post „Spider-Man” revine în forță și își reia locul 1 în box office. Pe ce loc a căzut „Scream” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code