Flux-stiri

Sportivii români Constantin Popovici şi Cătălin Preda au câştigat aur, respectiv argint la CE de sărituri de la înălţime la Munchen

  • Constantin Popovici campion şi Cătălin Preda vicecampion la CE de sărituri de la înălţime la Munchen.
  • Este pentru prima dată în istoria Campionatelor Europene de nataţie de seniori când în programul competiţional au avut loc probele de high-diving, la feminin şi masculin.
  • Cei doi sportivi români sunt pregătiţi de antrenorul Florin Avasiloae.

Săritorii de la înălţime Constantin Popovici şi Cătălin Preda au ocupat sâmbătă seara primele două poziţii ale podiumului la Campionatul European de High Diving de la Roma, devenind campion şi vicecampion european în cea mai spectaculoasă disciplină a nataţiei.

Ultimii doi sportivi aflaţi în competiţie din cadrul delegaţiei României la Campionatul European de nataţie seniori de la Roma, cei doi au dominat competiţia şi, după câte patru serii de sărituri, au reuşit să monopolizeze primele două trepte ale podiumului european.

Sâmbătă seara, în închiderea competiţiei din capitala Italiei, au avut loc ultimele două sărituri din concursul masculin de high-diving, de la platforma situată la 27 de metri înălţime.

Constantin Popovici a realizat un punctaj total de 455.70, câştigând medalia de aur, în timp ce Cătălin Preda a luat medalia de argint, cu un total de 436.20 puncte.

Este pentru prima dată în istoria Campionatelor Europene de nataţie de seniori când în programul competiţional au avut loc probele de high-diving, la feminin şi masculin.

Cei doi sportivi români sunt pregătiţi de antrenorul Florin Avasiloae.

The post Sportivii români Constantin Popovici şi Cătălin Preda au câştigat aur, respectiv argint la CE de sărituri de la înălţime la Munchen appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code