Flux-stiri

Stewardesele explică de ce au întotdeauna o valiză mică cu ele. Ce se află în ea?

China sfătuiește stewardesele să poarte pamperși în timpul zborului pentru a se feri de CovidChina sfătuiește stewardesele să poarte pamperși în timpul zborului pentru a se feri de Covid

  • Stewardesele par să aibă întotdeauna valize mici cu ele în timp ce trec prin aeroport. V-ați întrebat vreodată ce iau cu ele?
  • Geanta de mână este cea mai importantă dintre geamantane și va conține documentele și obiectele importante de care ai nevoie pentru fiecare zbor.
  • Cea mai mare dintre cele trei valize va fi cea mare de mână, care este rezervată în mod normal pentru zborurile în care ar putea avea o escală.

Atunci când treci prin toate obstacolele pe care le oferă aeroportul, de la coada pentru bagajele înregistrate până la coada de la securitate, poate ai văzut grupuri mari de stewardese și piloți trecând cu valize mici. Și dacă te-ai întrebat vreodată ce anume transportă cu ei în călătoriile lor, ai noroc.

Asta pentru că o stewardesă a dezvăluit ce pun de fapt în acele valize negre și elegante, ca fiind lucruri esențiale pentru nopțile petrecute în zborurile de lungă durată sau pentru escale rapide. Susan Brown susține că este stewardesă și spune că, de obicei, poartă cu ea două-trei valize la fiecare zbor, dar fiecare dintre ele este pregătită cu o anumită organizare pentru ceea ce ar putea avea nevoie și când.

Poți să porți geanta cu tine tot timpul. Nu contează dacă ai o escală sau nu”, a dezvăluit ea într-o postare pe Quora. Dar geanta de mână este cea mai importantă dintre geamantane și va conține documentele și obiectele importante de care ai nevoie pentru fiecare zbor. În geanta de mână, de obicei avem portofelul, pașaportul și diverse licențe de echipaj. Și, bineînțeles, orice altceva ne place să depozităm acolo”, a spus ea.

Apoi vine bagajul de mână, pe care îl pot păstra cu mine în permanență, de asemenea. Acestea vor fi genți de dimensiuni medii pe care le pot depozita cu ușurință în timpul zborului, la fel ca ceea ce pasagerii ar putea aduce pentru un city break, de exemplu.

Nu contează dacă este vorba de zboruri pe distanțe scurte sau lungi. În aceasta, ne păstrăm manualele, pantofii și pijamalele (dacă avem odihnă la bord). Apoi, bineînțeles, orice altceva ne dorim sau avem nevoie. De exemplu, în bagajul de mână am mănușile de bucătărie pentru momentele în care mă voi afla în bucătărie. Am o cămașă în plus acolo în cazul în care vărs ceva pe cămașă și trebuie să mă schimb.”

Pantofii cu care mergem și venim de la aeroport sunt diferiți de cei pe care îi purtăm la bord. Cei pe care îi purtăm la bord sunt plați sau au un toc mai plat. De asemenea, am o geantă mică cu machiajul meu. Și o mini trusă medicală pentru mine”, a spus Susan.

Cea mai mare dintre cele trei valize, este rezervată în mod normal pentru zborurile în care ar putea exista o escală. În aceasta, ne ținem toate hainele, pantofii și orice altceva avem nevoie. De exemplu, dacă avem o escală într-o destinație friguroasă, ținem acolo geaca de iarnă”, a explicat ea.

The post Stewardesele explică de ce au întotdeauna o valiză mică cu ele. Ce se află în ea? appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code