Flux-stiri

STUDIU. Pentru o viață sănătoasă consumați cel puțin două cafele cu laptop-ul în față. Cafeaua reduce riscul de moarte prematură cu 30%

  • Cercetătorii chinezi au făcut un studiu timp de 10 ani pe 10 mii de americani.
  • Studiul arată că două cafele pe zi pot preveni bolile grave.
  • Cafeaua la birou reduce riscul de moarte prematură cu 30%.
  • Antioxidanții din cafea te ajută să te ferești de cancer și diabet.
  • Britanicii consumă anual peste 90.000 de cești de cafea.
  • Peste 15% dintre români beau 4-5 cești de cafea pe zi.
  • 41% dintre români beau o ceașcă sau două de cafea zilnic.

Pentru o viață sănătoasă consumați cel puțin două cafele cu laptop-ul în față! Cu fiecare gură ești mai aproape de suta de ani! Cafeaua nu este doar un stimulent matinal, ci și un elixir al longevității. Un studiu făcut de cercetătorii chinezi pe 10.000 de adulți din SUA arată că mai multe cești de cafea te feresc de boli. 30% dintre angajații care stau la birou peste 6 ore și consumă cafea trăiesc mai mult.

Cu cât stai mai mult pe scaun, cu atât ai șanse să te îmbolnăvești de boli cardiace, cancer sau diabet. Cercetătorii au descoperit că ingredientele antioxidante din boabele de cafea te ajută să te menții sănătos.

Britanicii consumă pe an peste 90 de mii de cești de cafea. Românii beau în medie între 2 și 3 cești de cafea pe zi. Conform unui studiu făcut de Institutul Mondial de Cercetare, peste 40% savurează constant o ceașcă sau două de cafea zilnic și peste 20% dintre români beau aproximativ 4-5 cești de cafea pe zi.

The post STUDIU. Pentru o viață sănătoasă consumați cel puțin două cafele cu laptop-ul în față. Cafeaua reduce riscul de moarte prematură cu 30% appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 71 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code