Flux-stiri

Traian Băsescu a povestit ziua în care i s-a făcut rău în Parlamentul European

  • Traian Băsescu a povestit că i s-a făcut rău în timp ce era în Parlamentul European, cu o jumătate de oră înainte de a afla verdictul Instanței Supreme.
  • El a spus că nu a putut interveni pentru a explica starea în care se afla sau să comenteze în vreun fel decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție.
  • Traian Băsescu a explicat că nu a avut timp să dea un mesaj public și nici nu avea cu el niciun mijloc de comunicare.

Fostul președinte, Traian Băsescu, a povestit că i s-a făcut rău în timp ce era în Parlamentul European, cu o jumătate de oră înainte de a afla verdictul Instanței Supreme, iar această decizie, privind colaborarea sa cu fosta securitate a aflat-o când era, deja, la spital.

Traian Băsescu a povestit că atâta timp cât a fost la spitalul din Bruxelles nu a fost sub terapie intensivă.

Cu toate acestea, el a spus că nu a putut interveni pentru a explica starea în care se afla sau să comenteze în vreun fel decizia Înaltei Curți de Casație și Justiție.

„N-aveam cum să intervin. Eu am plecat, m-a luat salvarea cu vreo jumătate de oră înainte să se dea comunicatul, deci nu aveam cum să intervin și asta a fost. (…) În Parlament (mi s-a făcut rău – n.r.). Eram în Parlament, în birou la Parlamentul European și a venit repede medicul Parlamentului cu o echipă acolo, au constatat că nu mă pot stabiliza. În timpul ăsta probabil a apărut și verdictul Înaltei Curți, dar eu eram, deja, în salvare în drum spre spital. Am aflat la spital (decizia ÎCCJ – n.r.)”, a spus Traian Băsescu.

Întrebat dacă nu a avut vreun mijloc prin care să își anunțe familia sau să poată da un mesaj public asupra stării sale de sănătate, Traian Băsescu a explicat că nu a avut timp pentru asta și nici nu avea cu el niciun mijloc de comunicare.

„Probabil că ar fi putut (să dau un mesaj – n.r.), dar eram singur în rezervă. N-aveam la mine nimic, niciun mijloc de comunicare n-aveam, că am fost, întâi, internat la urgente acolo și pe urmă, după ce m-au stabilizat, m-au băgat, imediat, în programul de investigații. Mă mutau cu patul la diverse aparate să constate care e diagnosticul, care e cauza, Deci nu prea era o zi în care să mă ocup de altele. (…) Nu (familia nu a fost în contact – n.r.). În prima zi, nu. Abia în a 2-a zi (…). Deci n-am avut cum să comunic și n-a fost nimeni pe lângă mine dintre cei care ar fi putut să comunice. Cum va spuneam, am fost un singuratic de felul meu”, a mai spus Băsescu.

Întrebat despre internarea precedentă, la Spitalul Militar Central, Traian Băsescu a spus că a urmat un tratament puternic.

„Este reglementată asistența medicală a foștilor șefi de stat că se face la Spitalul Militar din București. (…) În fiecare an, eu îmi fac vizita medicală sau când am incidente de sănătate, le fac la Spitalul Militar. Iar după ce am ieșit din Spitalul Militar, am mai stat o săptămână acasă, încercând să mă… Tratamentul a fost foarte dur în cele 7 zile, tratament cu cortizon și antibiotice foarte puternice și nu mă simțeam în stare după externare să mă urc în avion. Am mai stat săptămâna aceea și pe urmă am plecat la Bruxelles. Poate ăsta a fost norocul. Am plecat la Bruxelles și miercuri s-a întâmplat incidentul de sănătate”, a explicat fostul președinte al României.

The post Traian Băsescu a povestit ziua în care i s-a făcut rău în Parlamentul European appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code