Flux-stiri

Ucraina respinge acuzațiile conform cărora armata ucraineană ar fi atacat localități de pe teritoriul Rusiei

  • Administraţia de la Kiev a negat că ar fi atacat localităţi de pe teritoriul Rusiei situate în apropierea frontierei cu Ucraina.
  • Anterior, oficiali ruşi citaţi de postul de televiziune Sky News şi de cotidianul Le Figaro au afirmat că două localităţi din regiunile ruse Breansk şi Belgorod, situate în apropierea frontierei cu Ucraina, au fost atacate de armata ucraineană. 

Administraţia de la Kiev a negat, joi seară, că ar fi atacat localităţi de pe teritoriul Rusiei situate în apropierea frontierei cu Ucraina, informează cotidianul Le Parisien.

Serviciile speciale inamice au început aplicarea unui plan de comitere a unor atacuri teroriste pentru a genera o isterie antiucraineană în Rusia”, susţine Consiliul Naţional pentru Securitate şi Apărare de la Kiev.

Anterior, oficiali ruşi citaţi de postul de televiziune Sky News şi de cotidianul Le Figaro au afirmat că două localităţi din regiunile ruse Breansk şi Belgorod, situate în apropierea frontierei cu Ucraina, au fost atacate de armata ucraineană. Alţi oficiali ruşi au semnalat atacuri asupra unui post de frontieră.

Informaţiile nu pot fi confirmate din surse independente.

The post Ucraina respinge acuzațiile conform cărora armata ucraineană ar fi atacat localități de pe teritoriul Rusiei appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code