Flux-stiri

Un elev de clasa a X-a a murit din cauza COVID

Mai puțini elevi în clasele de liceu. Decizia ministrului EducațieiMai puțini elevi în clasele de liceu. Decizia ministrului Educației

  • Un elev din Craiova a fost diagnosticat cu COVID-19 și a decedat în această noapte.
  • Știrea a șocat cadrele cadrele didactice care îl știau ca pe un elev conștiincios.

Elev în clasa a X-a de la Liceul de Arte Marin Sorescu din Craiova, care a fost diagnosticat cu COVID-19, a decedat azi-noapte în urma unui stop cardio-respirator.

Liceanul era elev în clasa de arte plastice fiind remarcat ca fiind foarte înzestrat și avea note excelente la acest liceu, scrie gds.ro.

Știrea privind moartea lui a fost un adevărat șoc pentru cadrele didactice care l-au avut ca elev la clasă. Se pare că elevul ar fi avut de asemenea diabet și era dependent de insulină.

„Este o veste teribilă. Era un elev foarte bun și foarte talentat. Îl cunoșteam de la grădiniță. L-am văzut acum două săptămâni la școală, când a făcut o lucrare de grafică”, a spus un profesor.

Încă unul dintre cadrele didactice afirmă că respectivul licean nu s-a mai întors la ore timp de două săptămâni. „Am primit un bilet de la mamă că era răcit. Nu a mai fost la școală de două săptămâni. Am aflat ieri că a fost confirmat cu COVID -19 și că a fost internat tot ieri și că ar fi murit aseară. Părinții au aflat în această dimineață. Este dureros, foarte dureros. Era un elev liniștit, chiar introvertit”, povestește un alt profesor.

În clasa în care studia minorul se făceau în această perioadă cursuri cu prezență fizică la școală.

The post Un elev de clasa a X-a a murit din cauza COVID appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code