Flux-stiri

Un nou studiu arată că șapte din zece persoane din Anglia au avut COVID-19

covid- Londracovid- Londra

  • Ancheta Oficiului Național de Statistică testează și retestează lunar același eșantion mare de persoane, indiferent dacă acestea sunt sau nu simptomatice.
  • Acesta este considerat cel mai fiabil mod de a măsura prevalența COVID-19, potrivit The National.
  • Peste 6,2 milioane de persoane au murit din cauza infecțiilor cu COVID-19, potrivit OMS.

Mai mult de șapte din 10 persoane care trăiesc în Anglia – 38,5 milioane de persoane – au contractat COVID-19 de la începutul pandemiei, a anunțat vineri Biroul Național de Statistică din Marea Britanie. Studiul a examinat cazurile de COVID-19 care au apărut în Anglia între 27 aprilie 2020 și 11 februarie 2022. Numărul de persoane infectate se ridică la 70,7% din populația țării, au constatat cercetătorii.

„Publicarea de astăzi este o piesă valoroasă a puzzle-ului pentru înțelegerea impactului pandemiei în Marea Britanie”, a declarat directorul adjunct al studiului, Duncan Cook, potrivit The Guardian.

„Este încurajator să vedem că infecțiile au scăzut în toate grupele de vârstă din Anglia. În pofida scăderii numărului de infecții, este important de remarcat că nivelurile rămân ridicate”, a mai spus el. „Continuăm să le monitorizăm și în continuare”.

Una din 14, sau 3,7 milioane de persoane din Anglia, are COVID-19 în prezent, a raportat The National. Studiul, care a prelevat un eșantion de 535.116 persoane, a examinat, de asemenea, cazurile de COVID-19 care au apărut în Irlanda de Nord, Scoția și Țara Galilor. În Irlanda de Nord, aproximativ 1,3 milioane de persoane au contractat virusul între 27 iulie 2020 și 11 februarie 2022 – aproximativ 72,2% din populația țării.

Infecțiile cu COVID-19 în Țara Galilor între 30 iunie 2020 și 11 februarie 2022 s-au ridicat la 56% din populație, adică 1,7 milioane de persoane. Infecțiile între 22 septembrie 2020 și 11 februarie 2022 au atins 2,7 milioane de persoane, adică 51,5% din populația Scoției.

Participanții la studiu au fost testați în mod regulat în timpul studiului și au avut unul sau mai multe tampoane de nas și gât pentru a testa virusul, care a infectat peste 505 milioane de persoane la nivel mondial, potrivit Organizației Mondiale a Sănătății. Peste 6,2 milioane de persoane au murit din cauza infecțiilor cu COVID-19, a precizat OMS. Studiul a luat în considerare atât rezultatele negative, cât și cele pozitive ale testelor.

The post Un nou studiu arată că șapte din zece persoane din Anglia au avut COVID-19 appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code