Flux-stiri

Zelenski și premierul suedez au discutat despre sancțiuni și aderarea Ucrainei la UE

  • Președintele ucrainean a discutat cu premierul suedez despre sancțiunile rusești și aderarea Ucrainei la UE.
  • Cei doi au oferit detalii despre convorbire pe rețelele de socializare.
  • Zelenski a mai spus că i-a mulțumit lui Andersson pentru că a susținut aderarea Ucrainei la Uniunea Europeană.

Președintele ucrainean, Volodimir Zelenski, a discutat, sâmbătă, cu premierul suedez, Magdalena Andersson, despre sancțiunile rusești și aderarea Ucrainei la UE.

Președintele Volodimir Zelenski și premierul suedez, Magdalena Andersson, au oferit detalii despre convorbire pe rețelele de socializare.

„Am descris situația critică din Mariupol. Am discutat despre sprijinul pentru apărarea Ucrainei și despre înăsprirea sancțiunilor antirusești”, se arată în declarația lui Zelenski, potrivit CNN.

Zelenski a mai spus că i-a mulțumit lui Andersson pentru că a susținut aderarea Ucrainei la Uniunea Europeană.

„Suedia și UE lucrează, fără încetare, pentru a sprijini Ucraina, pentru a impune sancțiuni suplimentare Rusiei și pentru a asigura răspunderea pentru crimele de război”, a explicat Magdalena Andersson.

The post Zelenski și premierul suedez au discutat despre sancțiuni și aderarea Ucrainei la UE appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code