Flux-stiri

LIVE UPDATE. Șaizeci de zile de invazie. Armata Rusă arborează steagul Uniunii Sovietice deasupra orașului ocupat Nova Kahovka

UPDATE 00:00

Armata Rusă arborează steagul Uniunii Sovietice deasupra orașului ocupat Nova Kahovka, din regiunea Herson. Anul acesta se împlinesc 100 de ani de la înființarea oficială a Uniunii Sovietice.

Regiunea Donețk: Patru persoane au fost ucise și nouă au fost rănite în urma bombardamentelor inamice.

În regiunea Luhansk, patru persoane au fost ucise de bombardamente în municipiul Gornaya și două în Zolote.

Regiunea Harkov: Soldații ruși au bombardat districtele Chuguevsky și Dergachevsky. Trei persoane au fost ucise. o persoană a fost rănită. De asemenea, șase persoane au fost rănite în urma bombardamentelor de la Harkov.

Regiunea Sumsk: Invadatorii au bombardat un internat psiho-neurologic din satul Atinske și case din satul Boyaro-Lyezhachi. Nu s-au înregistrat victime.

O rachetă lovește o clădire rezidențială in Odesa.

The post LIVE UPDATE. Șaizeci de zile de invazie. Armata Rusă arborează steagul Uniunii Sovietice deasupra orașului ocupat Nova Kahovka appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code