Flux-stiri

Dîncu a anunțat totalul trupelor aliate cantonate pe teritoriul României

Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD.Vasile Dîncu, președintele Consiliului Național al PSD.

  • Ministrul Apărării a spus că, în acest moment, în România, sunt aproape 4.000 de soldați aliați.
  • Ministrul Apărării Naționale a mai spus, miercuri seara, că în România sunt prezenți și militari britanici.
  • Dîncu a fost întrebat despre afirmațiile președintelui Ucrainei, potrivit cărora dacă pică Ucraina, atunci urmează Polonia şi România.

În România sunt, în acest moment, aproape 4.000 de soldați aliați, a spus, miercuri, ministrul Apărării, Vasile Dîncu.

Ministrul Apărării Naționale a spus, miercuri seara, că în România sunt prezenți și militari britanici.

„Este prezentă și Marea Britanie, sigur că este prezentă în cadrul schimbului pe care l-am avut recent la Mihail Kogălniceanu, au venit pentru Poliția Aeriană. Au venit 4 Eurofighter Typhoon și cu vreo 100 și ceva de militari care însoțesc această zonă”, a declarat Vasile Dîncu, miercuri seara.

El a spus că, în acest moment, în România sunt peste 3.900 de trupe aliate. „Ne apropiem de 4.000”, a precizat ministrul Apărării.

Ministrul Apărării a fost întrebat despre afirmațiile președintelui Ucrainei, potrivit cărora dacă pică Ucraina, atunci urmează Polonia şi România.

„Aici sunt speculaţii şi noi nu credem că există dovezi pentru aşa ceva şi nici nu luăm în calcul chiar acest scenariu. Înţelegem cauza pe care o apără preşedintele Zelenski şi, chiar atunci când poate comunică accentuând lucrurile, îl înţelegem pentru că el se luptă pentru apărarea ţării sale şi într-o anumită măsură cu adevărat este şi apărătorul Europei”, a spus Vasile Dîncu.

The post Dîncu a anunțat totalul trupelor aliate cantonate pe teritoriul României appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code