Flux-stiri

George Simion: După doi ani de stare de alertă, Arafat își arată adevărata față în cel mai „putinist” stil posibil

  • George Simion, copreședintele partidului AUR (Alianța pentru Unirea Românilor) a publicat un mesaj de revoltă la adresa șefului DSU, Raed Arafat, pe pagina sa oficială de Facebook.
  • Acesta acuză că Arafat, împreună cu o serie de ONG-uri globaliste, vor să instaureze „cea mai putinistă dictatură posibilă” prin cenzură.
  • Șeful DSU Raed Arafat a declarat, vineri, despre platforma care va scana dezinformările online, la care se lucrează în colaborare cu societatea civilă, că nu este vorba despre cenzură.

George Simion, copreședintele partidului AUR (Alianța pentru Unirea Românilor) a publicat un mesaj de revoltă la adresa șefului DSU, Raed Arafat, pe pagina sa oficială de Facebook. Acesta acuză că Arafat, împreună cu o serie de ONG-uri globaliste, vor să instaureze „cea mai putinistă dictatură posibilă” prin cenzură.

„După doi ani de stare de alertă, în timp ce suntem amenințați cu „situații de criză” definite pe genunchi, structuri guvernamentale în frunte cu DSU – condus de Raed Arafat – pregătesc vânătoarea de vrăjitoare.

Sub pretextul agresiunii rusești din Ucraina, Arafat și o serie de ONG-uri globaliste vor să instaureze cea mai putinistă dictatură posibilă: etichetarea și compromiterea adversarilor politici și ideologici.

Nu este întâmplător că partenerii „civici” ai acestui proiect sunt aceleași ONG-uri care au susținut și orbitează în jurul USR și care caută de ani de zile motive să îngroape vocile PATRIOȚILOR sub eticheta de „dezinformare” și „propagandă rusească”.

Dar ce este mai putinist decât a face liste negre cu oponenții care discută, întreabă și pun la îndoială politica autorităților?Arafat și așa-zisele ONG-uri își arată adevărata față: unelte ale dictaturii, ale pumnului în gură, în cel mai putinist stil posibil! Sunt aceleași ONG-uri care au tăcut și au susținut abuzurile din ultimii doi ani de pandemie! Ne vom opune din toate puterile față de tentativele – tot mai diversificate – de a instaura dictatura în România!” a scris George Simion.

Raed Arafat lucrează la o platformă care scanează dezinformările online

Șeful DSU Raed Arafat a declarat, vineri, despre platforma care va scana dezinformările online, la care se lucrează în colaborare cu societatea civilă, că nu este vorba despre cenzură, pentru că cenzura înseamnă să te duci să închizi site-ul respectiv, să te duci să pedepseşti pe cei care au publicat.„Noi singurul lucru pe care l-am făcut sau l-am face, dacă vom continua această colaborare, ar fi să primim ştirea, să o verificăm şi să ieşim cu un răspuns şi o clarificare, pe ştirea respectivă, astfel încât o ştire falsă să fie demontată de la început”, a explicat Arafat

Noi, astăzi am văzut că o încercare de a identifica ştirile false şi a le combate a fost aproape distrusă de către o ştire falsă, publicată de o entitate mass-media, care nu a sunat să întrebe, care a luat-o pe surse, care nici nici măcar nu a interesat-o despre ce e vorba, decât să scrie o minciună acolo şi să o publice”, a adăugat secretarul de stat.

Și președintele PSD, Marcel Ciolacu, și-a exprimat nemulțumirea despre așa-zisa cenzură propusă de societatea civilă

PSD nu va fi niciodată de acord cu propunerea făcută dlui Arafat de către ”societatea civilă”! #Cenzura, #MinisterulAdevărului, #Scânteia nu pot deveni armele democrației și ale statului de drept.

Trebuie să luptăm cu dezinformarea, dar fără a suprima sub nicio formă libertatea de exprimare folosind instrumente ale regimurilor totalitare. Ca să fie clar, miniștrii PSD nu vor desemna niciun #cenzor pentru propășirea cultului personalității niciunui tovarăș sau vreunui alt „geniu al Carpaților”. P.S. Fake-news-ul se combate printr-o comunicare corectă și la timp, nu cu „experți” sau „consultanți” care să vâneze vrăjitoare, ” a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

The post George Simion: După doi ani de stare de alertă, Arafat își arată adevărata față în cel mai „putinist” stil posibil appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code