Flux-stiri

Pandemia reizbucnește în China. Mai multe oraşe au luat măsuri precum anularea evenimentelor de grup

  • China a raportat sâmbătă peste 1.500 de noi infecţii locale cu COVID-19, cele mai multe de la epidemia iniţială de la începutul anului 2020, în timp ce varianta Omicron determină oraşele din întreaga ţară să înăsprească măsurile.
  • Din totalul zilnic, 476 infecţii au fost transmise local, a precizat Comisia Naţională de Sănătate, conform Reuters.
  • Ţara a raportat pentru vineri 1.048 de infecţii asimptomatice transmise pe plan intern, pe care China nu le clasifică drept cazuri confirmate, în creştere faţă de 703 cu o zi înainte.

China a raportat sâmbătă peste 1.500 de noi infecţii locale cu COVID-19, cele mai multe de la epidemia iniţială de la începutul anului 2020, în timp ce varianta Omicron determină oraşele din întreaga ţară să înăsprească măsurile.

Din totalul zilnic, 476 infecţii au fost transmise local, a precizat Comisia Naţională de Sănătate, conform Reuters.

Ţara a raportat pentru vineri 1.048 de infecţii asimptomatice transmise pe plan intern, pe care China nu le clasifică drept cazuri confirmate, în creştere faţă de 703 cu o zi înainte.

Mai multe oraşe au luat măsuri precum anularea evenimentelor de grup.

În Changchun, toate întreprinderile, cu excepţia celor esenţiale, îşi opresc activitatea. Cei 9 milioane de locuitori nu pot ieşi din casă dacă nu au motive întemeiate.

În centrul financiar Shanghai, Disneyland a anunţat că îşi va reduce capacitatea de primire a oaspeţilor şi că, începând de duminică, va cere vizitatorilor să prezinte rezultate negative la teste COVID.

Locul de desfăşurare a Târgului Canton, cel mai vechi şi cel mai mare târg comercial din China, a fost închis temporar, deoarece a fost vizitat recent de un caz suspect confirmat, au anunţat autorităţile locale din Guangzhou.

The post Pandemia reizbucnește în China. Mai multe oraşe au luat măsuri precum anularea evenimentelor de grup appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code