Flux-stiri

Helium Hotspot, dispozitivul care poate produce 1.000 de dolari pe lună

  • Helium Hotspot te ajută să îți minezi criptomonedele HNT.
  • Dispozitivul dezvoltat de către o companie din California poate să producă 1.000 de dolari pe lună.
  • Helium Hotspot te ajută să îți găsești lucrurile pierdute și să efectuezi transferuri de fișiere mult mai rapid.

Helium Hotspot este un dispozitiv ce ajută la minarea criptomonedelor. Acesta este rezultatul la care a ajuns o companie din California. Un singur dispozitiv produce 1.000 de dolari în fiecare lună.

Numărul exemplarelor de Helium Hotspot ce pot fi achiziționate la nivel internațional este de 500.000, iar aparatul ușurează viața celor care îl folosesc. Prețul pentru un Helium Hotspot începe de la 400$, iar acoperirea de care dispune este de câțiva zeci de km pătrați, conform Aleph Business.

Ei bine, susții un viitor mai bun al orașului tău, construind o comunitate interconectată și faci posibile multe lucruri care astăzi nu există. Cum ar fi să-ți găsești lucrurile pierdute? Să te conectezi la aparate care îți spun când mâncarea ta expiră? Primeștii token-uri Helium ca recompensă, pentru că susții o rețea și permiți dispozitivelor să se conecteze între ele”, au spus reprezentanții acestui proiect.

Ce alte beneficii aduce Helium Hotspot

  • Efectuarea transferurilor de fișiere într-o manieră rapidă;
  • Controlarea de la distanță a altor materiale wireless;
  • Minarea criptomonedei HNT (valoarea actuală este de 29$).

În momentul de față, HNT-urile sunt minate de peste 3.000 de dispozitive. Mai mult decât atât, prin intermediul canalului său de YouTube, Radu Isciuc vorbește despre profitabilitatea acestor criptomonede. Valorea unei monede HNT este puțin peste 30$ în momentul de față.

În fiecare lună, cu 4 hotspot-uri, ai putea să faci 261 de HNT, aproximativ 3.375 de dolari la prețul de 12,99$. Bineînțeles, dacă prețul ar fi de 20$, așa cum am spus mai devreme. Hai să facem un calcul simplu! Asta ar însemna vreo 5.220$”, declară acesta.

La ora actuală, Helium Hotspot pare să fie cea mai eficientă modalitate prin care criptomonedele pot fi minate.

The post Helium Hotspot, dispozitivul care poate produce 1.000 de dolari pe lună appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 2 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code