Flux-stiri

Lamborghini Aventador printat 3D e aproape gata de drum. Replica lui Backus are multe dintre piesele originale Lamborghini

  • Replica lui Backus are multe dintre piesele originale Lamborghini.
  • Mașina a fost construită de la zero, cu o mică imprimantă 3D CR-10S, fără cadru sau motor.
  • Lamborghini i-a oferit lui Backus câteva piese originale ale Aventador-ului: farurile, dar și volanul unui Corvette C5 din 2005

Îți amintești de Lamborghini Aventador printat 3D pe care fizicianul Sterling Backus a început să-l construiască în 2018? E aproape gata de drum. Replica are multe dintre dintre piesele autentice Lamborghini.

Mașina a fost construită de la zero, cu o mică imprimantă 3D CR-10S, fără cadru sau motor, scrie Techblog.

În faza inițială de construcție, imprimanta a mers non-stop aproape 15 luni, pentru că este creată pentru proiecte mult mai mici. Fiecare piesă de caroserie a trebuit să fie imprimată individual și apoi asamblată manual pe cadrul personalizat de oțel.

La jumătatea proiectului, Lamborghini i-a oferit lui Backus câteva piese originale ale Aventador-ului, inclusiv farurile, dar și volanul unui Corvette C5 din 2005.

Citește și:

The post Lamborghini Aventador printat 3D e aproape gata de drum. Replica lui Backus are multe dintre piesele originale Lamborghini appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code