Flux-stiri

LIVE UPDATE. 269 de zile de invazie. Emirul Qatarului laudă „cooperarea” Rusiei pentru Cupa Mondială de fotbal

  • Emirul Qatarului, șeicul Tamim bin Hamad Al-Thani, a lăudat „cooperarea” Rusiei în pregătirea Cupei Mondiale de fotbal.
  • Președintele rus a felicitat Qatarul pentru găzduirea Cupei Mondiale de fotbal, care se deschide duminică în țara din Golf, potrivit unui comunicat al biroului emirului.
  • Rusia, care a găzduit Cupa Mondială din 2018, a fost exclusă de la Cupa Mondială din 2022 după invazia sa în Ucraina în februarie.

Emirul Qatarului, șeicul Tamim bin Hamad Al-Thani, a lăudat cooperarea” Rusiei în pregătirea Cupei Mondiale de fotbal, în timpul unei convorbiri telefonice cu președintele Vladimir Putin, vineri, scrie a News.

Președintele rus a felicitat Qatarul pentru găzduirea Cupei Mondiale de fotbal, care se deschide duminică în țara din Golf, potrivit unui comunicat al biroului emirului. Emirul i-a mulțumit lui Vladimir Putin pentru mesajul său și a lăudat cooperarea Rusiei în organizarea acestui eveniment global” .

Rusia, care a găzduit Cupa Mondială din 2018, a fost exclusă de la Cupa Mondială din 2022 după invazia sa în Ucraina în februarie.

Anul trecut a participat la un exercițiu internațional de securitate pentru evenimentul sportiv, dar diplomații spun că Rusia a fost exclusă în mare măsură din pregătirile pentru Cupa Mondială.

Qatar, un aliat apropiat al SUA și care găzduiește cea mai mare bază militară americană din Orientul Mijlociu, și-a consolidat legăturile cu Rusia în ultimii ani.

The post LIVE UPDATE. 269 de zile de invazie. Emirul Qatarului laudă „cooperarea” Rusiei pentru Cupa Mondială de fotbal appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 18 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code