Flux-stiri

Marcel Ciolacu, despre criza politică: „Întindem prea mult răbdarea românilor”

Marcel CiolacuMarcel Ciolacu

  • Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a făcut apel la liderii partidelor parlamentare să ia decizii rapide pentru deblocarea crizei politice pentru că „deja întindem prea mult răbdarea românilor”.
  • El a mai spus că nu este exclusă posibilitatea votării unui Guvern Ciucă, în care să fie miniştri tehnocraţi.

„Eu fac un apel la toţi liderii politici cu reprezentare parlamentară că deja întindem prea mult răbdarea românilor şi e cazul să fie luată o decizie. Întotdeauna cea mai proastă decizie e când nu iei nicio decizie”, a spus preşedintele PSD.

Acesta a spus că are în continuare discuţii cu primul ministru desemnat, Nicolae Ciucă.

Întrebat ce aşteptări are, Ciolacu a spus că aşteaptă „ce aşteaptă şi românii, să deblocăm această criză”.

Liderul PSD a amintit că prima propunere a PSD a fost pentru un guvern de tehnocraţi până la alegerile generale anticipate.

Întrebat dacă este posibil să voteze un guvern de tehnocraţi în frunte cu Nicolae Ciucă, preşedintele PSD a spus că „este o posibilitate şi nu trebuie exclusă”.

Întrebat cât de serios ia în calcul participarea la guvernare, Ciolacu a spus că ia în calcul „tot ce este serios pentru deblocarea acestei crize” şi nu condiţionează nimic.

The post Marcel Ciolacu, despre criza politică: „Întindem prea mult răbdarea românilor” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code