NEWSNET

Flux-stiri

Orban, despre relația cu Iohannis: Când vorbești cu el nu vorbești cu un prieten la o bere

  • Orban vorbește despre relația sa cu președintele țării.
  • Cîţu a spus că are o legătură foarte strânsă cu președintele Klaus Iohannis.
  • Orban a spus că a colaborat cu Iohannis „în sensul instituțional“.

Liderul Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, spune, despre relația sa cu președintele țării, că a colaborat cu acesta „în sens instituțional”: „Când vorbeşti cu Klaus Iohannis nu vorbești cu un prieten la o bere”.

Întrebat, miercuri seară, după ce Florin Cîţu a spus că are o legătură foarte strânsă cu președintele Klaus Iohannis, care este legătura dintre el şi președinte, Ludovic Orban a răspuns: „Am demonstrat această cooperare în beneficiul României timp de 4 ani în care am condus Partidul Național Liberal, în care am oprit asaltul PSD asupra Justiţiei, în care am împiedicat ca România să fie capturată de PSD, în care am reuşit dărâmarea guvernului PSD prin moțiune de cenzură şi am reușit să câștigăm aproape toate alegerile pentru a putea asigura României o guvernare performantă în beneficiul cetățeanului”.

Orban a adăugat că, după ce va „câştiga congresul”, între Partidul Naţional Liberal şi preşedintele României va fi acelaşi parteneriat şi aceeaşi „cooperare loială” pentru buna guvernare a României.

Întrebat mai departe dacă are cu preşedintele o relaţie de prietenie, Orban a spus că a colaborat cu Iohannis „în sensul instituţional, aşa cum este normal şi firesc. Klaus Iohannis este preşedintele României. Când vorbeşti cu Klaus Iohannis nu vorbeşti cu un prieten la o bere, vorbeşti cu preşedintele României”.

În ce priveşte emoţiile pentru congres, preşedintele PNL a afirmat că nu are vreme de emoţii pentru că munceşte foarte mult.

Întrebat ce va face dacă va pierde alegerile din 25 septembrie, Orban a spus că va câştiga.

The post Orban, despre relația cu Iohannis: Când vorbești cu el nu vorbești cu un prieten la o bere appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor
Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 4 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

code