Flux-stiri

Poliția Capitalei: Șoferii sunt sfătuiți să evite, vineri, deplasarea pe DN1, cu ocazia vizitei vicepreședintelui american Kamala Harris

  • Poliția Capitalei a transmis o serie de măsuri și recomandări rutiere valabile pe parcursul zilei de vineri, cu ocazia vizitei vicepreședintelui american Kamala Harris la București.
  • Şoferii sunt sfătuiţi ca vineri, între orele 12.00 – 17.00, să evite deplasarea pe Drumul Naţional 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje.
  • Kamala Harris ajunge vineri la Bucureşti, unde are programată o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis.

Poliţia Capitalei a anunţat joi că s-au dispus o serie de măsuri şi recomandări cu ocazia vizitei vicepreşedintelui american Kamala Harris la Bucureşti.

Autorităţile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să interfereze cât mai puţin cu activităţile cotidiene ale populaţiei. Astfel, pentru participanţii la trafic vor fi dispuse măsuri de fluidizare a circulaţiei şi, în acest context, Brigada Rutieră Bucureşti le certe şoferilor să respecte semnalele şi indicaţiile poliţiştilor”, informa Poliţia Capitalei.

Şoferii sunt sfătuiţi ca vineri, între orele 12.00 – 17.00, să evite deplasarea pe Drumul Naţional (DN) 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje.

Apelăm la sprijinul cetăţenilor şi le mulţumim acestora pentru înţelegerea acordată cu privire la acest eveniment de o importanţă deosebită pentru România”, arăta sursa citată.

Kamala Harris ajunge vineri la Bucureşti, unde are programată o întâlnire cu preşedintele Klaus Iohannis.

The post Poliția Capitalei: Șoferii sunt sfătuiți să evite, vineri, deplasarea pe DN1, cu ocazia vizitei vicepreședintelui american Kamala Harris appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code