Flux-stiri

Ramzan Kadîrov, despre mobilizarea generală: „Nu trebuie așa ceva”

Ramzan Kadîrov, anunț despre mobilizareRamzan Kadîrov, anunț despre mobilizare

  • Liderul cecen Ramzan Kadîrov, „cuceritorul” de orașe din Ucraina, susține că bărbații ruși ar trebui să se alăture armatei lui Putin fără mobilizare.
  • Excentricul Kadîrov consideră că mobilizarea nu este necesară în Rusia, pentru că rușii trebuie să se unească și să susțină țara de bunăvoie, fără ca cineva să-i preseze.
  • Europa și SUA se aștepta ca Vladimir Putin să anunțe mobilizarea generală în Rusia în data de 9 mai, cu ocazia Zilei Victoriei, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Liderul cecen Ramzan Kadîrov, „cuceritorul” de orașe din Ucraina, susține că bărbații ruși ar trebui să se alăture armatei lui Putin fără mobilizare. Kadîrov crede că fiecare rus are datoria de a pune mâna pe armă dacă e nevoie, fără să i se ceară acest lucru.

Mi se pune adesea întrebarea: este adevărat că va exista mobilizare? Și răspund: nimeni să nu anunțe mobilizarea. Trebuie să ne mobilizăm cu toții, să fim alături de președintele nostru și să asigurăm securitatea statului nostru”, a transmis Kadîrov, vorbind la maratonul educațional New Horizons, potrivit Ria Novosti.

Armata rusă a suferit, în Ucraina, pierderi estimate la 25.000-30.000 de oameni, fără a lua în considerare răniții. În unele articole din presa rusă, care citau lideri ai grupului de mercenari Wagner, se arăta că Rusia ar avea nevoie de 800.000 de soldați pentru a avea o șansă reală de a învinge Ucraina.

În aceste condiții, doar mobilizarea bărbaților din Rusia ar putea crește efectivele la aceste numere.

Între timp, „bravii” soldați ai lui Kadîrov nu par să fie de acord cu liderul lor suprem. Conform serviciilor secrete ucrainene, peste 60 de luptători ceceni au dezertat cu echipamentul din dotare.

Este semnificativ faptul că, în ciuda antrenamentului, spiritului de luptă și echipamentului performant al luptătorilor Tik Tok, 2.500 de mercenari, aproximativ o sută au murit, aproximativ trei sute au fost răniți și mai mult de șaizeci au fugit din Ucraina. Cu arme și muniție”, au transmis serviciile secrete.

The post Ramzan Kadîrov, despre mobilizarea generală: „Nu trebuie așa ceva” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code