Flux-stiri

Traian Băsescu a fost externat şi a ajuns în Bucureşti

  • Traian Băsescu are la dispoziţie șaizeci de zile ca să-și ia lucrurile din vila de protocol.
  • Fostul președinte nu mai e protejat de Serviciul de Pază și Protecție.
  • Înalta Curte de Casație și Justiție a respins recursul deciziei prin care a fost declarat colaborator al Securităţii.

Traian Băsescu a ajuns miercuri noaptea la vila de protocol, potrivit unor imagini date de Antena 3. Miercuri, Maria Băsescu, soția sa, împacheta bunurile din casă.

Fostul preşedinte are la dispoziţie șaizeci de zile ca să-și ia lucrurile din vila de protocol. Potrivit unei somaţii primite de la Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat, scrie MEDIAFAX.

ICCJ a respins recursul lui Traian Băsescu

Traian Băsescu nu mai este protejat de Serviciul de Pază şi Protecţie. SPP şi-a retras dispozitivul în momentul pronunţării deciziei Înaltei Curți de Casație și Justiție. ICCJ a respins recursul fostului preşedinte la decizia prin care a fost declarat colaborator al Securităţii.

Potrivit unor informaţii apărute în spaţiul public, în urmă cu o săptămână, Traian Băsescu a fost la Spitalul Militar pentru nişte investigaţii. Luni, el a plecat la Bruxelles. Iar miercuri, după ce a primit sentinţa instanţei, de colaborare cu Securitatea i s-a făcut rău pe holul Parlamentului European. A mers la spital la Bruxelles pentru investigaţii, s-a întors în ţară, iar apoi a revenit la Spitalul Militar pentru alte investigaţii. El a fost trimis la o clinică din Paris.

The post Traian Băsescu a fost externat şi a ajuns în Bucureşti appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code