Flux-stiri

Twitter promite că va lansa update-ul mult așteptat de către toți utilizatorii săi

  • Ți s-a întâmplat vreodată să compui un mesaj pe Twitter și să fii foarte mândru de ceea ce ai scris, fie că a fost o glumă bună sau o analiză genială și să fii extrem de încântat de faptul că întreaga ta comunitate îți va citi contribuția? Însă, când recitești tweet-ul, realizezi că, din cauza unei greșeli de tastare, ai scris exact opusul a ceea ce doreai să transmiți.
  • Twitter nu are un buton de editare, așa că singurul lucru la îndemână este corectarea mesajului transmis printr-o nouă postare.
  • Însă, Twitter promite că, în curând, va remedia această deficiență, printr-un buton de editare, care să permită funcția de revizuire a tweet-ului postat.

Ți s-a întâmplat vreodată să compui un mesaj pe Twitter și să fii foarte mândru de ceea ce ai scris, fie că a fost o glumă bună sau o analiză genială și să fii extrem de încântat de faptul că întreaga ta comunitate îți va citi contribuția? Însă, când recitești tweet-ul, realizezi că, din cauza unei greșeli de tastare, ai scris exact opusul a ceea ce doreai să transmiți.

Twitter nu are un buton de editare, așa că singurul lucru la îndemână este corectarea mesajului transmis printr-o nouă postare. Însă, Twitter promite că, în curând, va remedia această deficiență, printr-un buton de editare, care să permită funcția de revizuire a tweet-ului.

Printr-un mesaj, Twitter anunța, în prima săptămână a lunii aprilie, că firma lucrează la adăugarea unui buton de editare.

Sâmbătă, Dylan Roussel, colaborator 9to5Google, a transmis un tweet prin care a spus că a reușit să activeze butonul de editare Twitter înainte ca acesta să fie făcut oficial.

Butonul nu este, încă, operațional, dar acesta a oferit o idee în legătură cu ce ne putem aștepta de la platforma de socializare care face obiectul unei oferte de preluare, de patruzeci și unu de miliarde de dolari, din partea multimiliardarului, Elon Musk.

Pentru a accesa butonul „Editare Tweet”, utilizatorul va trebui să deschidă meniul „Overflow” și să apese pe lista „Edit Tweet” din meniu. Atunci când butonul va funcționa, utilizatorii vor putea corecta greșelile de ortografie și de tipar, vor putea adăuga conținut la un tweet pe care l-au scris deja și vor putea apăsa pe „Update” pentru a face modificările corespunzătoare la postare.

Sondajul lui Musk arată că un număr covârșitor de utilizatori Twitter doresc un buton de editare

În momentul de față, Twitter spune că butonul de editare va fi disponibil, mai întâi, pentru abonații „Twitter Blue”. Înainte ca funcția să devină disponibilă pentru toți utilizatorii Twitter, compania va avea posibilitatea de a face orice modificări pe care le consideră necesare.

În ziua în care Musk a anunțat, inițial, participația sa de 9,2% la Twitter, a dezvăluit rezultatele unui sondaj pe care l-a postat pe site și care arăta că un procent de 73,6% dintre utilizatorii Twitter au răspuns afirmativ la întrebarea dacă doresc un buton de editare, în timp ce 26,4% au răspuns că nu doresc acest lucru.

The post Twitter promite că va lansa update-ul mult așteptat de către toți utilizatorii săi appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Share this:

(Visited 7 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code