Flux-stiri

Un colonel rus ar fi fost împușcat de propriii săi soldaţi

  • Un colonel rus ar fi fost împușcat chiar de către soldații săi.
  • Colonelul s-ar fi numit Medvecheck, cel care era în fruntea Brigăzii 37.
  • Incidentul „dă o idee despre moralul ruşilor”.

Un colonel rus din Ucraina ar fi fost ucis de către propriii săi oameni, după pierderile grele suferite de unitate. Informaţia a fost furnizată de Financial Times şi de alte surse mass-media britanice, citând un oficial occidental.

Numele acestui colonel ar fi fost Medvechek, care se afla în fruntea Brigăzii 37 de puşti motorizate. Potrivit sursei, incidentul „dă o idee despre moralul ruşilor”, relatează Mediafax.

În ciuda informaţiilor despre problemele cu care se confruntă armata Moscovei în Ucraina, soldații ruşi vor fi informaţi de către superiorii lor că războiul ar trebui să se încheie până pe data de 9 mai, conform Mediafax.

Informaţia a fost prezentată de Sky News, adăugând că forţele armate ucrainene consideră că, „în rândul forţelor armate ale Federaţiei Ruse, se desfăşoară o activitate constantă de propagandă” care se referă tocmai la data la care în Rusia, în fiecare an, sărbătoreşte o paradă militară.

Ziua de finalizare a războiului ar putea coincide cu un eveniment important

Pe 9 mai se sărbătoreşte Ziua Victoriei. Este marcată Ziua Victoriei Coaliţiei Naţiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial, reprezentând semnarea actului de capitulare necondiţionată a Germaniei naziste, fapt care a dus la încheierea în Europa a celui de-al Doilea Război Mondial.

În 2022, se împlinesc 77 de ani de la încheierea în Europa a celui mai mare conflict militar din istoria lumii. Totodată, 9 mai este şi Ziua Uniunii Europene.

Sursele americane susțin că soldații ruși luptă în condiții greu de suportat, deoarece se confruntă cu degerături și încearcă să facă rost de hrană.

Există unele indicii că soldaţii ruşi suferă de degerături din cauza faptului că nu au echipament adecvat pentru vreme rece, a declarat un oficial american din domeniul apărării. Vorbind sub protecţia anonimatului, oficialul a adăugat că forţele ruseşti luptă să aibă acces la combustibil şi la alimente.

The post Un colonel rus ar fi fost împușcat de propriii săi soldaţi appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 1 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code