Flux-stiri

Zelenski: Este posibil ca al Treilea Război Mondial să fi fost început de Rusia

  • Zelenski susține că al Treilea Război Mondial este posibil să fi început deja.
  • Președintele a mai spus că Ucraina rezistă eroic în fața atacurilor invadatorilor.
  • Rundele de negocieri nu aduc procese în ceea ce privește încheierea războiului.

Zelenski a declarat, într-un interviu NBC, că este posibil ca Rusia să fi început deja al Treilea Război Mondial. Cu toate acestea, președintele Ucrainei a declarat că poporul ucrainean este „de necucerit”, chiar dacă forțele ruse distrug orașele, inclusiv capitala Kiev. „Forțele ruse pot ocupa pământul, dar nu pot lua demnitatea și dragostea ucrainenilor pentru țara lor”, a spus el.

S-ar putea să fi început deja și există posibilitatea ca acest război să aibă loc, dacă Ucraina va eșua. Și am văzut asta acum 80 de ani, când a început al Doilea Război Mondial. Nimeni nu poate prezice când va începe războiul la scară largă și când se va încheia”, a spus Zelenski.

Cu toate că au avut loc deja 5 runde de negocieri, președintele Volodimir Zelenski a declarat că nu există progrese semnificative. „Înainte de toate, negocierile sunt încă în proces. Ele rămân, în continuare, dificile și greu de pronunțat, dar condițiile negocierilor vor continuam pentru că orice război s-ar putea încheia la masa de negocieri”, a mai spus președintele Ucrainei.

Ajutoarele trimise Ucrainei din partea aliaților continuă

Ucraina va primi ajutor din partea Statelor Unite. 800 de milioane de dolari vor merge către armată care va primi, inclusiv, 800 de sisteme antiaeriene și 9.000 de sisteme antiblindate. Zelenski a cerut Congresului SUA să furnizeze avioane militare, însă a primit drone și antiaeriene de la Biden.

„În total, preşedintele a autorizat două miliarde de dolari în materie de securitate de la începutul administraţiei (Biden). Statele Unite rămân, de departe, cel mai mare donator de ajutor de securitate al Ucrainei”, a spus un oficial american, sub rezerva anonimatului.

The post Zelenski: Este posibil ca al Treilea Război Mondial să fi fost început de Rusia appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Leontiuc Marius – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code