Flux-stiri

Zelenski, la Summitul celor Trei Mări: „Ucraina trebuie să fie membră a celor Trei Mări”

ZelenskiZelenski

  • Zelenski: „Ucraina trebuie să fie membră a celor Trei Mări”.
  • Iohannis: „Ne vom concentra asupra proiectelor de interconectare”.
  • Grupul celor Trei Mări trebuie să aducă proiecte strategice de interconectare.

Ucraina are nevoie de sprijinul Inițiativei celor Trei Mări și al statelor participante, a spus-o Volodimir Zelenski, care s-a adresat participanților Summitului de la Riga.

România a reiterat sprijinul pe care îl acordă Ucrainei. Liderii statelor participante au analizat modul în care Iniţiativa trebuie să se poziţioneze în actuala situaţie de securitate europeană.

Summitul Inițiativei celor Trei Mări contribuie prin implementarea proiectelor strategice de interconectare, în cele trei domenii de bază ale Iniţiativei: transportul, energia și mediul digital.

The post Zelenski, la Summitul celor Trei Mări: „Ucraina trebuie să fie membră a celor Trei Mări” appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 6 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code