Flux-stiri

Confruntarea mașinilor de top. Mercedes provoacă Tesla la autonomie

  • Noul Concept CLA Class de la Mercedes are o autonomie de peste 750 de km cu o încărcare.
  • Sedanul cu 4 uși are un motor ce dezvoltă 235 CP și va intra în producție din 2024.
  • Cu o încărcare de doar 15 minute, poți obține o autonomie de până la 400 de km.

Dacă ești fan Mercedes, am o noutate pentru tine, noul Concept CLA Class provoacă și întrece Tesla, printr-un EV cu încărcare rapidă și autonomie crescută, scrie Motor1.

Sedanul cu 4 uși e primul din seria de vehicule electrice Mercedes-Benz Modular Architecture și va intra în producție din 2024. Noul Concept CLA Class are un motor ce dezvoltă 235 CP. Are un design aerodinamic și are materiale ecologice pentru interior.

Mercedes vine cu cele mai bune specificații

Cu o transmisie electrică avansată de 800 de volți și o transmisie electrică de înaltă tensiune, această mașină este rapidă și încredibil de eficientă. Are o autonomie de peste 750 de km la o singură încărcare rapidă de până la 250 de kilowați. Cu o încărcare de doar 15 minute poți obține o autonomie de până la 400 de km.

Sistemul de afișare dispune de un sistem de operare avansat proprietar Mercedes, care este foarte bine proiectat, incredibil de receptiv și de ajutor cu multă responsabilizare, asistată de conducere și de conducere automată de nivel 2.

Citește și:

The post Confruntarea mașinilor de top. Mercedes provoacă Tesla la autonomie appeared first on Aleph News.

Această știre a fost preluată de pe portalul amintit
Această informație preluată de pe portalul mai sus amintit, nu reprezintă o informație oficială a unei autorități, însă în latura de știre prezintă o informație veridică. potrivit legii 8/1996 știrile pot fi preluate chiar de la un portal la altul, nefiind opere sau lucrări ce necesită drept de autor, însă din spirit deontologic oferim sursa acestora.

Vidjean Mihai – senior editor

Gazduire Web Hosting Inregistrare Domenii

Share this:

(Visited 17 times, 1 visits today)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

code